denlantligadrmmen.blogg.se

Denna blogg handlar om mitt vardagsliv som innehåller helt vardagliga sysslor o händelser, lantlig inredning, auktion & loppis fynd, husrenovering samt trädgård

Baksidan av huset, förr

Publicerad 2014-04-21 21:25:00 i Trädgård,

Så här har vår baksida av huset sett ut en gång i tiden, innan vi ändrade om den. Inte mycket till trädgård, var bara en stor ovårdad gräsmatta samt en liten rabatt som gick längs husväggen. Vår bod som finns på baksidan av huset, har vi bara tagit och målat om nu, bytt stuprör och tagit bort de hemska fågelholkarna. Gillar verkligen att alla tre boddörrar inte är likadana, det ger den gamla boden en egen prägel. Ska ta och lägga ut foton imorgon, som visar stegvis hur vår baksida har förändrats under projektets gång. Och självklart hur vår baksida ser ut nu för tiden. 
 
 

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alexandra

Mitt namn är Alexandra, är en 21- årig tjej som bor tillsammans med min fästman i ett litet hus. Som ständigt får utstå olika renoveringsprojekt av oss. I höst blir vi äntligen föräldrar för första gången <3 Min vardag består av lantlig inredning, husrenovering, trädgård, auktion & loppis fynd samt shabby chic möbler.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

  • via RSS
  • Follow Follow