denlantligadrmmen.blogg.se

Denna blogg handlar om mitt vardagsliv som innehåller helt vardagliga sysslor o händelser, lantlig inredning, auktion & loppis fynd, husrenovering samt trädgård

Brickbord

Publicerad 2014-04-18 14:25:00 i Lantlig inredning,

Igår kände jag för att ändra om lite på mitt brickbord som är köpt på Rusta. Tidigare så har det stått ett par färgglada IKEA lyktor på bordet. Men efter att ha sett dem stå där ett tag, så blev jag så trött på dem. Ville förnya bordet med lite nya roliga saker som jag inte hade haft på det tidigare. Valde då istället att ställa lite olika gamla prydnadssaker på brickbordet som jag tyckte passade ihop med varandra. Fast nu när jag har ändrat om det, så känns det ändå som det är något som saknas på bordet. Ska se om jag kan hitta något annat roligt också och ställa där. 
 
 
 Bara älskar denna lilla porslins figurin! Denna fyndade jag på auktion förra helgen, de som håller i auktionen lägger alltid ut bilder på alla saker som ska auktioneras ut på fredagen på deras hemsida. Auktionen hålls sen på söndagen, men då hade jag iaf under helgen redan kollat in den här lilla prydnadssaken och visste att den skulle jag buda på. Så när tillfället kom när de skulle auktionera ut denna figurin, så satt jag först och kollade om andra var intresserade av den. När han som höll i auktionen inte fick några bud så sänkte han den ner till 20 kr och då räckte jag upp handen. Ingen annan budade så fick denna underbara lilla sak för bara 20 kr! :) 

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alexandra

Mitt namn är Alexandra, är en 21- årig tjej som bor tillsammans med min fästman i ett litet hus. Som ständigt får utstå olika renoveringsprojekt av oss. I höst blir vi äntligen föräldrar för första gången <3 Min vardag består av lantlig inredning, husrenovering, trädgård, auktion & loppis fynd samt shabby chic möbler.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

  • via RSS
  • Follow Follow