denlantligadrmmen.blogg.se

Denna blogg handlar om mitt vardagsliv som innehåller helt vardagliga sysslor o händelser, lantlig inredning, auktion & loppis fynd, husrenovering samt trädgård

Loppis fynd

Publicerad 2014-04-20 21:30:00 i Auktion & loppis fynd,

Idag har jag varit på auktion, en liten stund iaf. Var så mycket med folk där och fanns inte direkt några saker som kändes lockande att stå kvar och vänta på att få buda på. Så vi bestämde oss för att köra på loppis istället, eftersom jag tidigare på vägen upp till auktionen sett en loppis skylt vid vägkanten. Det visade sig att det var mycket bättre där.
 
Alla de saker som står på byrån hittade jag på loppisen, och gav inte mer än 200 kr för allt. Så jag känner mig mer än nöjd att jag lyckats fynda så många fina gamla prylar idag. 
 
Bara älskar dessa fina väggfaten med bibeltexter som bara kostade 5 kr/ st. Helt klart ett riktigt fynd som lär vara en fin prydnad här hemma. 
 
  

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alexandra

Mitt namn är Alexandra, är en 21- årig tjej som bor tillsammans med min fästman i ett litet hus. Som ständigt får utstå olika renoveringsprojekt av oss. I höst blir vi äntligen föräldrar för första gången <3 Min vardag består av lantlig inredning, husrenovering, trädgård, auktion & loppis fynd samt shabby chic möbler.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

  • via RSS
  • Follow Follow