denlantligadrmmen.blogg.se

Denna blogg handlar om mitt vardagsliv som innehåller helt vardagliga sysslor o händelser, lantlig inredning, auktion & loppis fynd, husrenovering samt trädgård

Trädgårdsstol

Publicerad 2014-04-19 20:38:00 i Auktion & loppis fynd,

 
Om man har en gammal stol som man inte vet vad man ska göra med den. Så kan man göra en sådan här fin trädgårdsstol som man kan plantera blommor i. Tänkte aldrig på att ta ett foto på hur stolen såg ut tidigare, vilket man ångrar väldigt mycket efteråt. Stolen har innan varit brun, behövde inte ta och såga ett hål i sitsen eftersom det var en lös platta i mitten som man kunde ta bort. Häftade dit lite hönsnät och formade till en rund skål, därefter häftade jag dit en vanlig svart sopsäck som fungerar som kruka till jorden. Denna stolen hittade jag på en loppis för bara 20 kr, tänk vad lite färg och kreativitet kan göra skillnad. 
 
Imorgon blir det att åka på auktion och se om man kan ropa in lite nya fynd. Ska bli spännande att se om man kommer hem tomhänt eller inte..haha :)

Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Matilda

Publicerad 2014-04-23 13:47:38

Va fint, det här ska jag testa!

Svar: Det tycker jag verkligen att du ska göra! :) Är lätt att göra o kostar inte så mycket, och så blir det ju en himla snygg dekoration i trädgården eller på balkongen :) Det enda negativa är ju att man inte kan sitta på stolen..haha :)
Alexandra

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alexandra

Mitt namn är Alexandra, är en 21- årig tjej som bor tillsammans med min fästman i ett litet hus. Som ständigt får utstå olika renoveringsprojekt av oss. I höst blir vi äntligen föräldrar för första gången <3 Min vardag består av lantlig inredning, husrenovering, trädgård, auktion & loppis fynd samt shabby chic möbler.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

  • via RSS
  • Follow Follow