denlantligadrmmen.blogg.se

Denna blogg handlar om mitt vardagsliv som innehåller helt vardagliga sysslor o händelser, lantlig inredning, auktion & loppis fynd, husrenovering samt trädgård

Vårfint

Publicerad 2014-04-16 09:43:42 i Trädgård,

 
Denna veckan har jag gjort det lite vårfint vid vår entré. Köpte hem lite blommor för att liva upp det ute, vädret har varit så omväxlande. Ena stunden skiner solen och i nästa stund så är det grått på himlen och regnet vräker ner, men det är ju vad man kan förvänta sig av vädret i april. En riktig skämt månad :)
 
Tog och planterade lite penseer i en stor gammal emaljbunke ifrån Kockums. Det vita pelarbordet som tidigare har varit brunt, har min fina svärmor Yvonne ropat in till mig på en auktion i sommras.  
 
Blev nöjd över resultatet, valde en högre perenn växt att ha i mitten så det blev lite höjd på blomgruppen också. 
Klart man måste göra det lite påskfint ute också. Här nöjer vi oss inte med något litet ris som står i en vas, utan stort påskträd ska det va med massor av färgglada påskfjädrar :) Skulle bara fått tag i en stor påsktupp som kunde stå vid sidan av påskriset, får försöka hitta någon sådan till nästa påsk istället. 
Vid dörren så har jag ställt en trälåda upp o ner, och valt att plantera några penseer i olika emalj kärl. Så nu är det både vår- och påskfint på min farstu. 

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alexandra

Mitt namn är Alexandra, är en 21- årig tjej som bor tillsammans med min fästman i ett litet hus. Som ständigt får utstå olika renoveringsprojekt av oss. I höst blir vi äntligen föräldrar för första gången <3 Min vardag består av lantlig inredning, husrenovering, trädgård, auktion & loppis fynd samt shabby chic möbler.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

  • via RSS
  • Follow Follow