denlantligadrmmen.blogg.se

Denna blogg handlar om mitt vardagsliv som innehåller helt vardagliga sysslor o händelser, lantlig inredning, auktion & loppis fynd, husrenovering samt trädgård

Försommar bukett

Publicerad 2014-05-24 21:15:00 i Lantlig inredning,

Nu står syrenerna i full blom ute i trädgården, vilket är en härlig färgklick i den grönskande omgivningen. Och så luktar dem ju så gott också :)
 

Rokoko

Publicerad 2014-05-18 22:00:00 i Auktion & loppis fynd,

Dessa två söta porslinsfigurer hittade jag idag i en antikaffär, och billiga var dem. Bara 20 kr för rokoko paret som klär sig perfekt i blått o rosa. 
Och så hittade jag dessa små faten som också går i rokoko stil. Känner verkligen att jag har fastnat för rokoko just nu. Det som jag tycker mest om är de olika motiven på par, som ofta förekommer i denna stilen. Känns som att dessa detaljer berättar en fantastisk historia om hur omgivningen kunde se ut, romantiken och hur modet var på den tiden.
 
 

Östregårds antik och loppmarknad

Publicerad 2014-05-17 10:00:00 i Allmänt,

Mycket har hunnit hända sen jag bloggade sist :) Jag har för tillfället fått ett jobb på en plantskola, där min dag består av att plantera och binda upp blommor.
 
Plantskolan är mest inriktade på plantering av Klematis som finns i många hundra olika sorter som bl.a. Romantika, Anna, Hedda, Södertälje, Violet purple m.m. Trivs hur bra som helst på min nya arbetsplats, då jag får arbeta med sådant jag tycker är roligt...trädgård :)
 
Förra helgen så var jag, min svärmor och min mormor på Östregårds antik och loppmarknad. Hittade hur mycket som helst där...gamla virkade dukar, kuddöverdrag i linne, porslinskanna, emaljbunkar, tallrikar och brickor m.m. Kom hem med fyra stora påsar fyllda med olika härligheter :) 
När jag hade plockat upp alla sakerna som jag fyndat, så slutade det med att jag hade fyllt hela min diskbänk..haha :) En väldigt lyckad dag med andra ord! 
 

Liknande inlägg

Om

Min profilbild

Alexandra

Mitt namn är Alexandra, är en 21- årig tjej som bor tillsammans med min fästman i ett litet hus. Som ständigt får utstå olika renoveringsprojekt av oss. I höst blir vi äntligen föräldrar för första gången <3 Min vardag består av lantlig inredning, husrenovering, trädgård, auktion & loppis fynd samt shabby chic möbler.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

  • via RSS
  • Follow Follow