denlantligadrmmen.blogg.se

Denna blogg handlar om mitt vardagsliv som innehåller helt vardagliga sysslor o händelser, lantlig inredning, auktion & loppis fynd, husrenovering samt trädgård

Gravid i v. 17+2

Publicerad 2015-05-14 19:53:00 i Graviditet,

När vi två ska bli tre <3
 
Tänk om 3 veckor så har jag redan kommit halvvägs in i graviditeten. Känns ju inte som det var så länge sedan vi fick reda på att vi skulle bli föräldrar. I början av graviditeten så kände jag av lite illamående på morgonen/ kvällen. Men det gick fort över om man åt direkt när man vaknade eller om man bara åt något litet på kvällen. Är så glad över att jag sluppit kräkningar!
Har verkligen fobi för det..bläää
 
Men däremot så var jag så extremt kissnödig hela tiden. Kunde gå på toa och kissa, men när man reste sig så var man lika mycket kissnödig igen..haha :D Bara att göra en enkel vardagssyssla, som att ta sig till affären och handla blev en enorm prövning. Trodde verkligen jag skulle kissa på mig när vi stod i kassakön, men som tur va hann vi hem ;) Men det har blivit mycket bättre nu, som tur är.
Lär väl känna av det mer igen sen i slutet av graviditeten.
 
En annan symtom som jag haft en stor bekantskap med. Som först nu börjat bli bättre, är den förbaskade tröttheten. Man har känt sig onormalt trött hela tiden, även om man sover ut riktigt.
Om helgerna så däckade man redan innan åtta i tv soffan..haha.
Börjar i alla fall synas nu att man väntar smått <3
 
Har inte känt av några rörelser från barnet ännu. Men när man sitter o kollar på magen kan man se hur magen rör sig lite :D Vet inte om det är hjärtslagen eller om det är som barnet rör på sig som man ser?
Någon mer som varit med om detta? :)

Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Melissa Zaade

Publicerad 2015-05-19 14:02:15

Gud vad kul, Grattis!

Svar: Tack så mycket! :D Ja, vi hoppas tiden går fort nu tills oktober <3
Alexandra

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alexandra

Mitt namn är Alexandra, är en 21- årig tjej som bor tillsammans med min fästman i ett litet hus. Som ständigt får utstå olika renoveringsprojekt av oss. I höst blir vi äntligen föräldrar för första gången <3 Min vardag består av lantlig inredning, husrenovering, trädgård, auktion & loppis fynd samt shabby chic möbler.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

  • via RSS
  • Follow Follow