denlantligadrmmen.blogg.se

Denna blogg handlar om mitt vardagsliv som innehåller helt vardagliga sysslor o händelser, lantlig inredning, auktion & loppis fynd, husrenovering samt trädgård

Romantiskt Babynest

Publicerad 2015-05-20 21:14:19 i Allmänt,

(Bild lånad av: Designbymilllans)
 
Det här underbara babynestet fick jag hem på posten idag <3 
Tycker att detta blåa nestet passar perfekt till både tjej/ kille, även om det har blommotiv ;) Vilket jag älskar! 
 
Har sagt till mig själv att jag INTE ska handla hem några bebissaker ännu. Men nu kunde jag helt enkelt inte hålla mig längre..hihi :) 
 
Designbymilllans som finns på fb, har sytt upp det här fina babynestet :) På hennes sida kan ni se mer babynest som hon har sytt upp :)
 
Vi har bestämt oss för att vi inte ska ta reda på könet på vårt barn. Vi vill att det ska bli en överraskning vid förlossningen. Anser att den stora huvudsaken är att bebisen ska vara frisk. Så nu framöver när vi ska handla hem saker till bebisen, kommer vi att välja färger och motiv som kan passa båda könen.
 
Hoppas att ni alla har en bra onsdagskväll! <3
 

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alexandra

Mitt namn är Alexandra, är en 21- årig tjej som bor tillsammans med min fästman i ett litet hus. Som ständigt får utstå olika renoveringsprojekt av oss. I höst blir vi äntligen föräldrar för första gången <3 Min vardag består av lantlig inredning, husrenovering, trädgård, auktion & loppis fynd samt shabby chic möbler.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

  • via RSS
  • Follow Follow