denlantligadrmmen.blogg.se

Denna blogg handlar om mitt vardagsliv som innehåller helt vardagliga sysslor o händelser, lantlig inredning, auktion & loppis fynd, husrenovering samt trädgård

Den gamla carporten/farstun

Publicerad 2014-04-15 12:29:32 i Husrenorvering,

Framsidan:
 
Baksidan:
 
Så här hemsk såg vår farstu ut när vi precis hade skaffat hus. De förra ägarna hade gjort en provisorisk carport/ farstu där taket bestod av ett gult glasfibertak som läckte när det regnade. Och själva plattformen till trappan var riktigt liten, här gällde det att vara snabb om man ville komma först in i huset..haha :) Annars så fick man snällt stå och vänta på sin tur :) Förra sommaren så rev vi ner carporten och började bygga en mycket större farstu istället. Ska försöka hinna lägga ut bilder på vår nya farstu senare idag.
 
Denna dagen lär bestå av att lägg om till sommardäck på bilen, är ju sista dagen man få köra med vinterdäcken på. Och böter vill man ju helst slippa om man kan..haha :) Tänkte också ta och ge min bil lite kärleksfull omvårdnad som jag tänkte ta och visa den genom en tvätt och lite städning inuti om jag hinner.  
 

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alexandra

Mitt namn är Alexandra, är en 21- årig tjej som bor tillsammans med min fästman i ett litet hus. Som ständigt får utstå olika renoveringsprojekt av oss. I höst blir vi äntligen föräldrar för första gången <3 Min vardag består av lantlig inredning, husrenovering, trädgård, auktion & loppis fynd samt shabby chic möbler.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

  • via RSS
  • Follow Follow