denlantligadrmmen.blogg.se

Denna blogg handlar om mitt vardagsliv som innehåller helt vardagliga sysslor o händelser, lantlig inredning, auktion & loppis fynd, husrenovering samt trädgård

Projekt: Baksidan av huset

Publicerad 2014-04-22 20:55:00 i Trädgård,

När vi skulle dra igång det här projektet och göra baksidan av huset lite finare, så ville vi inte ha kvar vår gräsmatta. Fredrik och jag bestämde oss för att vi ville ha singelsten där istället. Så vi tog dit en grävmaskin som kunde skala av lite jord ifrån gräsmattan. Resultatet efter att grävmaskinen hade varit framme:
Jobb, jobb och mera jobb....men ska man ha det fint så får man slita. I slutändan så är det värt det när man sen står där med en färdig baksida.
När gräsmattan var bort skalad så återstod det bara massor med arbete kvar, innan vi skulle få se vår baksida färdig. Vi fick börja med att plocka bort de större stenarna som hade kommit fram ur jorden. Och sen var det bara till att börja gräva bort resterande delar av det som fanns kvar av gräsmattan vid b.la. bodväggarna. husväggen och vid staketet. 
 

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alexandra

Mitt namn är Alexandra, är en 21- årig tjej som bor tillsammans med min fästman i ett litet hus. Som ständigt får utstå olika renoveringsprojekt av oss. I höst blir vi äntligen föräldrar för första gången <3 Min vardag består av lantlig inredning, husrenovering, trädgård, auktion & loppis fynd samt shabby chic möbler.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

  • via RSS
  • Follow Follow