denlantligadrmmen.blogg.se

Denna blogg handlar om mitt vardagsliv som innehåller helt vardagliga sysslor o händelser, lantlig inredning, auktion & loppis fynd, husrenovering samt trädgård

Renoverings projekt, farstu

Publicerad 2014-04-15 21:28:00 i Husrenorvering,

 
Förra sommaren så rev vi bort den gamla carporten och började gjuta en ny plattform för vår farstu. Vi valde att lägga ett grått klinkers golv, eftersom det skulle passa in med vår trappa ner till baksidan av trädgården. Som har samma gråa klinkers plattor.  
 
 
Det är tur att det finns duktiga karlar som vet hur en farstu ska byggas :) De kanske skulle byta yrke och bli snickare istället..haha :)
 
 
Här är renoverings projektet snart färdigt. Det är en enorm skillnad jämfört med den gamla farstun, den nya är helt klart mycket större och finare..haha :) 
 
 
Och så här ser vår nybyggda farstu ut i dagsläget med spjälor som är i gammaldags stil. Nu ska jag bara få fatt i lite snickarglädje och sätta vid sidorna av träpelarna, så är den fullbordad. Min fästman Fredrik och min svärfar Ingvar som har jobbat med detta projekt kan verkligen vara stolta över sig själva, som byggt denna vackra farstu. 
 

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alexandra

Mitt namn är Alexandra, är en 21- årig tjej som bor tillsammans med min fästman i ett litet hus. Som ständigt får utstå olika renoveringsprojekt av oss. I höst blir vi äntligen föräldrar för första gången <3 Min vardag består av lantlig inredning, husrenovering, trädgård, auktion & loppis fynd samt shabby chic möbler.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

  • via RSS
  • Follow Follow