denlantligadrmmen.blogg.se

Denna blogg handlar om mitt vardagsliv som innehåller helt vardagliga sysslor o händelser, lantlig inredning, auktion & loppis fynd, husrenovering samt trädgård

Resultatet av baksidan

Publicerad 2014-04-26 19:50:00 i Trädgård,

Det är så här min baksida ser ut nuförtiden, fast detta som syns nu är bara en liten del av den. Nu innan alla blommorna i rabatten börjar blomma, så skulle jag tagit och lagt på mer jord där och rensa bort ogräs. Sen förra sommaren så har nivån på jorden sjunkit rätt mycket i rabatten. Och inte har jag hunnit plocka fram mina trädgårdsmöbler eller några av mina prydnadssaker som jag brukar ha stående i trädgården.
 
Men kan ju säga att jag är väldigt nöjd med hur resultatet blev! Om sommaren så är det så skönt att sitta här på baksidan i utemöblerna och njuta av trädgården och solen :)
 

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alexandra

Mitt namn är Alexandra, är en 21- årig tjej som bor tillsammans med min fästman i ett litet hus. Som ständigt får utstå olika renoveringsprojekt av oss. I höst blir vi äntligen föräldrar för första gången <3 Min vardag består av lantlig inredning, husrenovering, trädgård, auktion & loppis fynd samt shabby chic möbler.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

  • via RSS
  • Follow Follow