denlantligadrmmen.blogg.se

Denna blogg handlar om mitt vardagsliv som innehåller helt vardagliga sysslor o händelser, lantlig inredning, auktion & loppis fynd, husrenovering samt trädgård

Sommarfint

Publicerad 2014-06-24 21:04:00 i Trädgård,

Kände att det var dags för en uppdatering på bloggen. Tiden räcker helt enkelt inte till, för allt som man vill göra. Men mycket har blivit gjort här hemma under tiden som jag inte bloggat. Vi har äntligen fått upp vår efterlängtade tujahäck, och lagt singelsten på framsidan av huset. Har såklart inte hunnit ta några foton på det ännu... men så fort jag gjort det, så ska jag lägga ut dem :) 
 
Sommarfint på baksidan av huset har vi hunnit att fixa iaf :) Ställt ut trädgårdsmöblerna, tagit ut mina olika dekorationer som nu står och pryder trädgården. Och som bidrar till att det känns lite extra mysigare att vara ute och bara njuta av sommaren :)
Här kommer många härliga sommarkvällar att avnjutas när det blir lite mer ledighet :)
Min fina blomdörr som tidigare har suttit på en av våra gamla bodar :) 
En stor och välkomnande blomgrupp framför entrén :) 

Om

Min profilbild

Alexandra

Mitt namn är Alexandra, är en 21- årig tjej som bor tillsammans med min fästman i ett litet hus. Som ständigt får utstå olika renoveringsprojekt av oss. I höst blir vi äntligen föräldrar för första gången <3 Min vardag består av lantlig inredning, husrenovering, trädgård, auktion & loppis fynd samt shabby chic möbler.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

  • via RSS
  • Follow Follow