denlantligadrmmen.blogg.se

Denna blogg handlar om mitt vardagsliv som innehåller helt vardagliga sysslor o händelser, lantlig inredning, auktion & loppis fynd, husrenovering samt trädgård

Vägghylla

Publicerad 2014-06-02 21:25:00 i Lantlig inredning,

Äntligen..har min lilla vägghylla kommit på sin rätta plats. För några veckor sedan så hittade jag denna lilla hylla på en loppis. Gav nästan inget alls för den, kostade bara 5 kr. Så det kan man kalla ett fynd med ett stort F :) 
 
Den har tidigare varit mörkbrun. Men tog såklart inte något foto på hur den såg ut tidigare, måste verkligen bli bättre på att ta foto. Förra helgen fick jag motivationen till att göra klart den, så tog fram min pensel o färg och gav den ett litet lyft. Och resultatet blev en lantlig och fin vägghylla, som nu pryder min trappuppgång :)  
 

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alexandra

Mitt namn är Alexandra, är en 21- årig tjej som bor tillsammans med min fästman i ett litet hus. Som ständigt får utstå olika renoveringsprojekt av oss. I höst blir vi äntligen föräldrar för första gången <3 Min vardag består av lantlig inredning, husrenovering, trädgård, auktion & loppis fynd samt shabby chic möbler.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

  • via RSS
  • Follow Follow